HOTELS IN BERGEN.NL

Hotels in Bergen Binnen, Bergen aan Zee en Schoorl | Boek uw hotel in Bergen online zonder reserveringskosten

hotelsinbergen.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Bergen Binnen & Bergen aan Zee

Bergen is een gemeente in Noord Holland met ongeveer 31.000 inwoners en hoort bij Kennemerland. Bergen Binnen ligt ongeveer vijf kilometer van Bergen aan Zee. Bergen ligt in een natuurgebied en is zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Naast de mooie natuur is Bergen ook een plekje voor kunstliefhebbers, Bergen was na 1900 een kunstenaarsdorpje met veel schrijvers, kunstenaars en architecten, zij werden bekend onder de naam Bergense School. Het Museum Kranenburgh in Bergen bevat een verzameling kunstwerken van deze school.

Het schilderachtige Bergen Binnen heeft vele leuke winkeltjes, restaurants, cafe's met gezellige terrasjes en vele evenementen.

Bergen aan Zee is het gedeelte van Bergen dat, zoals de naam al zegt, aan de zee ligt. Het strand van Bergen aan Zee is voorzien van paviljoens, EHBO, bewaking en toiletten en is daarom één van de beste stranden om lekker te genieten, niks te doen en uit te rusten. Maar, Bergen aan Zee is ook de perfecte plaats voor windsurfers, kitesurfers, zeilers, kayakers en stand up paddlers.

Bergen aan Zee biedt precies die ingrediënten om je vakantie of dagje weg perfect te maken.

Bergen aan Zee heeft opnieuw de Blauwe Vlag ontvangen. De Blauwe Vlag is een Europees kwaliteits-keurmerk voor de kwaliteit en schoonheid van het strand en de accomodaties op het strand.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands